In de aanloop naar het nieuwe seizoen is Bellewaerde op zoek naar enthousiaste parkmedewerkers. Voor de restaurants en eetstandjes in het park, zoeken we naar verkoop- en kassamedewerkers.

Functie

Als medewerker horeca sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt de bestelling op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is. Kortom, je staat op ieder moment ten dienste van de klant en houdt hierbij de hygiëne, kwaliteits- en serviceregels goed in het oog. 

Naargelang je ervaring en capaciteiten, heb je de verantwoordelijkheid over een shop, de begeleiding van studenten, etc.

Profiel

Voor deze functie zoekt Bellewaerde naar een vriendelijk en positief ingesteld persoon. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan vlot overweg met kassawerk. Enige horeca-ervaring is een pluspunt maar zeker geen must. Je hebt oog voor kwaliteit en hygiëne. Je bent vlot in het Frans en bereid tot weekendwerk (geen avond- noch nachtwerk!).

Aanbod

Wij bieden een gevarieerde job in een bijzonder aangename werkomgeving en een toffe werksfeer. Wij investeren jaarlijks in nieuwe keuken- en technologische apparatuur ten einde onze medewerkers de best mogelijke werkomstandigheden aan te bieden.  Wij beschikken bovendien over de modernste technieken aangaande voedselhygiëne, temperatuuropslag en traçabiliteit en voldoen aan de strenge HACCP-normeringen. 

Wij geven al onze medewerkers interne opleidingen, gaande van klantvriendelijkheid tot HACCP. Je krijgt de kans om te groeien en je ervaring uit te breiden. Verder mag je rekenen op een goede verloning en een aantal interessante voordelen (o.a. ecocheques, pretparkabonnement voor het gezin, woon-werkvergoeding).