Eindelijk een dagje Bellewaerde gepland, maar de weergoden staan niet aan jouw kant? Geen paniek! Ook tijdens een regenachtige dag kan Bellewaerde een geslaagde uitstap zijn. Dankzij verschillende indoor of overdekte attracties, hou jij het toch nog droog. Niet overtuigd? Koop dan voor je bezoek een regenverzekering.

Huracan

Lang geleden hebben de Maya's Huracan, de god van de wind, de storm en het vuur opgesloten in een verborgen tempel. Kom hem uitzonderlijk ontmoeten. De tweekoppige slang neemt je mee op een ongelofelijke rollercoaster om te ontsnappen aan de krachten van Huracan.

4D cinema

De Kleine Prins vertelt het meeslepend mooie verhaal van Antoine de Saint-Exupéry. Laat jullie meevoeren naar zijn planeetje, en reis mee naar planeten die bewoond worden door de meest wonderlijke volwassenen. De belevenis van de film wordt nog intenser dankzij de driedimensionele beelden én de vierde dimensie met de dynamische cinemazetels en andere verrassingseffecten met water, trillingen, enz.

Stunt & Dive Show

Jullie zullen op het puntje van jullie stoel zitten tijdens deze superspannende show vol adembenemende stunts en duizelingwekkende duiksprongen. Tijdens deze show springen 2 duikers samen vanop een hoogte van 25 meter in een klein zwembad van slechts 10 meter diameter en amper 4 meter diep. Nooit ter wereld is een dergelijke sprong uitgevoerd.

Bengal Express

Tijdens een rit op Bengal Express kom je alles te weten over de leeuwen en tijgers in Bellewaerde! Ook een bezoek aan het waterzuiveringsstation van het park staat op het programma.

Huis van Houdini

In dit magische oord worden de zintuigen van de onschuldige bezoekers op de proef gesteld. Het huis draait, de stoelen wankelen, de deuren slaan dicht, de lichten flikkeren en verzwakken, ... Wat gebeurt er? Je komt het snel te weten!

Koffietassen

De koffietassen zijn sinds jaar en dag een geliefde attractie bij kinderen en volwassenen. Geef een extra draai aan jouw koffietas maar voorkom dat je duizelig wordt!

Regenverzekering voor € 2

Bellewaerde wil niet dat een regenbui het plezier van bezoekers in de weg staat. Iedereen die een bezoekje aan Bellewaerde plant kan zich vanaf nu voor € 2 verzekeren tegen regenweer.  Regent het tijdens je bezoek aan Bellewaerde, tussen 10 uur en het sluitingsuur, meer dan 4mm (= 1 uur harde regen), dan krijg je een gratis ticket om het park op een andere dag opnieuw te bezoeken.