In de aanloop naar het nieuwe seizoen is Bellewaerde op zoek naar enthousiaste parkmedewerkers. Om de verschillende vacatures in te vullen worden er meerdere jobdagen georganiseerd. Wie geïnteresseerd is in een gevarieerde job in een bijzonder aangename werkomgeving met toffe werksfeer, is van harte welkom op de jobdagen op 6, 7 en 8 februari. Alle functies kunnen vooraf worden bekeken op de website www.bellewaerde.be/jobs.

Enthousiaste en vriendelijke medewerkers

“Bellewaerde draagt personeels- en klantentevredenheid hoog in het vaandel.  Naast veiligheid is een warm onthaal voor het park een topprioriteit. Dankzij de vriendelijke en professionele medewerkers heeft Bellewaerde in 2017 voor de tweede maal op rij de award 'Beste Dienstverlening in België' gewonnen,” aldus Annelies Dejaegher, HR manager van het park. “Wij zoeken enthousiaste en vriendelijke pretparkmedewerkers die zich vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Verder mag weekendwerk geen probleem vormen en is aansluitende ervaring geen must.  De motivatie is het belangrijkste,” vervolgt Annelies.

Hoog terugkompercentage

Bellewaerde kan sinds jaar en dag een hoog terugkompercentage bij zijn seizoensmedewerkers noteren.  Maar liefst 70% van de parkmedewerkers komt terug bij de aanvang van het nieuwe seizoen.  Voor de overige vacatures worden er op 6, 7, en 8 februari jobdagen georganiseerd.  Bellewaerde is op zoek naar verkoopmedewerkers voor de restaurants en souvenirwinkels in het park, hulpkoks, kwaliteitscontroleurs, kassamedewerkers, onthaalentertainers, attractiebedieners, poetsdames, ...  Alle functies staan beschreven op de webpagina www.bellewaerde.be/jobs waar geïnteresseerden zich kunnen inschrijven voor de jobdagen.

Praktisch

  • Dinsdag 6 februari tussen 10u en 16u (infosessies om 10u, 13u en 15u)
  • Woensdag 7 februari tussen 9u en 13u (infosessies om 9u en 11u)
  • Donderdag 8 februari tussen 10u en 16u (infosessies om 10u, 13u en 15u)

Ingang via parking C, Frezenbergstraat

Informatie en inschrijving op www.bellewaerde.be/jobs