Tijdens de kick-off leren de pretparkmedewerkers aan de hand van verschillende activiteiten elkaar beter kennen. Ze ontdekken tevens de nieuwigheden in het park. Na deze avontuurlijke dag is het parkpersoneel klaar om de opleidingsweken in de laatste rechte lijn naar het nieuwe seizoen aan te vatten.

Teambuilding

Alvorens de activiteiten te starten, krijgen de medewerkers de kans om de winterwerken in het park te ontdekken. Tijdens een treinritje ontdekken ze de werkzaamheden en maken ze kennis met de nieuwe attractie Dawson Duel.

Na de treinrit, volgt een Maori Haka-workshop. Een Haka is een ceremoniële dans die gepaard gaat met krachtige kreten, gebaren en veel mimiek. Het creëert een geweldig groepsgevoel en zorgt voor veel energie en sfeer.

Als iedereen de Haka perfect onder de knie heeft, is het tijd voor een kennismakingsspel. Iedereen ontvangt een foto van een attractie of dier. Hiermee zoeken ze de persoon die dezelfde kaart heeft; een real-life memory game! Eenmaal ze hun partner hebben gevonden, stellen ze zich voor aan elkaar en zoeken ze wat ze gemeenschappelijk hebben.

Infomoment

Na de lunch krijgt het parkpersoneel te horen wat ze van het volgend seizoen kunnen verwachten en wordt er per departement samengezeten om de verschillende taken te overlopen. Op deze manier kunnen nieuwe medewerkers kennismaken met hun toekomstige collega’s en weten ze meteen wat te doen op hun eerste werkdag. Na de kick-off is het parkpersoneel klaar om de opleidingsweken in de laatste rechte lijn naar het nieuwe seizoen aan te vatten.