Als eventlocatie voedt Bellewaerde de inspiratie en creativiteit van uw gasten. Want een stimulerende eventlocatie betekent : een doeltreffende meeting, een succesvolle teambuilding, een bijzondere training of een geslaagde incentive. En wat uw doel ook is, u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsevent bij uw gasten nog vele jaren nazindert.

Ons pretpark ligt middenin de Westhoek op amper 35 minuten van Gent en 60 minuten van Brussel. Wilde dieren, een adembenemende natuur en de vele attracties maken van Bellewaerde een pretpark waar jong en oud samen kunnen genieten.

VIP Tent

Bellewaerde beschikt over een prachtige witte reuzentent voor exclusieve feesten. Gelegen vlakbij het Mexicoplein is deze VIP tent de ideale oase om een gezamenlijk cateringmoment in te lassen. Wilt u liever een speech houden tijdens de lunch of BBQ? Ook dat kan!

Ons professioneel eventteam staat u bij met woord en daad en zorgt dat alle materialen voorhanden zijn om uw event zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Capaciteit:

 • Restaurant: 1.100 personen
 • Cocktailparty: 1.500 personen
 • Conferentie, seminarie, theateropstelling: 1.300 personen

 

Carrousel Restaurant

Bij het Kids Park en de Olifanten vind je het Caroussel Self-Service Restaurant. Naast de self-service is er ook een burgerrestaurant en een Java Coffee Corner met diverse koffiespecialiteiten. De keuken in de self-service is kindvriendelijk en Vlaams-Belgisch georiënteerd.

Maar dit restaurant heeft nog meer in haar mars! U kan over dze locatie exclusief beschikken. De rijke decoratie en inrichting doet u meteen denken aan een kasteel uit verre tijden. Een pluspunt: alle tafels en stoelen zijn reeds voorhanden!

Capaciteit:

 • Zitplaatsen binnen: 800 personen
 • Zitplaatsen buiten: 230 personen, waarvan 70 overdekt

 

Texas Grill

Tussen de River Splash en El Toro word je hartelijk ontvangen in het nieuwe Texas Grill restaurant. De aangename inrichting zorgt ervoor dat je je meteen thuisvoelt in dit Western restaurant. Combineer je keuze van een koel drankje met een Texaans gegrilde steak, kipfilet, zalige spareribs of doe je tegoed aan onze Premium Texas Burger, maar liefst 350 gram genieten van 100% puur Charolais rundvlees met een smakelijke bun, frietjes en een curry-mango saus!

Texas Grill is de ideale locatie voor een personeelsfeestje in Far West thema of een ietsjes ludieke presentatie.

Capaciteit:

 • Zitplaatsen binnen: 300 personen
 • Zitplaatsen buiten: 50 personen (overdekt)

 

4D Cinema

Op zoek naar een unieke locatie waar u kunt presenteren op een groot scherm? Neem dan de 4D-cinema in overweging.

In deze filmzaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak er een spectaculaire show van met special effects. Met de bewegende stoelen is het mogelijk om deze als stunt te integreren in uw presentatie. Verder is deze locatie uitermate geschikt voor productpresentaties, seminaries en lezingen. In combinatie met de VIP tent die op een boogscheut gelegen is, kunt u er zelfs een feestje aan koppelen.

Capaciteit:

 • Zitplaatsen binnen: 132 personen

 

Canadian Tea-Room

In de Canadian tearoom kunnen de kleinsten ravotten in de binnenspeeltuin met ballenbad, terwijl de mama's en papa's eventjes tot rust kunnen komen in de tearoom of op het terras met zicht op het grote meer. Een mooie locatie in het midden van het park en tevens een oase van rust. Wie droomt er nu niet van om zijn bedrijfsfeest te houden met zicht op een prachtig meer?

Capaciteit:

 • Zitplaatsen binnen: 140 personen
 • Zitplaatsen buiten: 212 personen

 

Saloon

De saloon is het perfecte decor voor een event in westernsfeer! Het is een kleinere, maar zeer leuke locatie geschikt voor een geringe groep genodigden. Het decor en de inrichting zijn een geschenk voor western themafeestjes!

Capaciteit:

 • Zitplaatsen binnen: 50 personen
 • Zitplaatsen buiten: 54 personen

Contacteer Mij

Laat hieronder uw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.