Bellewaerde voor uw klanten

Bellewaerde is natuurlijk hét gezelligste familiepark van België. Maar wist u dat we ook graag de deuren openen voor u en uw zakenrelaties ? En waar kunt u nu beter uw volgende bedrijfsevent organiseren dan … in het mooiste pretpark van het land ? Wij garanderen u niet alleen een superleuke dag in ons pretpark maar begeleiden u met de organisatie ervan!

U en uw relaties een onvergetelijke, fantastische dag bezorgen, dat is onze job.

Ontdek een greep uit onze talloze zakelijke mogelijkheden:

Als gevestigde waarde in de pretparksector, zijn we al bijna 60 jaar specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgestemd om uw event vlekkeloos te laten verlopen:

  • Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse relaties.
  • Voordelige zakelijke tickettarieven worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald aantal minimum personen.
  • In het park ontvangen we u en uw genodigden graag in onze verschillende eetgelegenheden en hebben we zelfs picknickzones in het park en op de parkings ter beschikking. Uiteraard zijn events inclusief catering steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.
  • Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met uw vertrouwde account manager. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.

Contacteer Mij

Laat hieronder uw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.