Een dagje van de zaak !

Ons familiepark ligt middenin de Westhoek op amper 35 minuten van Gent en 60 minuten van Brussel. Wilde dieren, een adembenemende natuur en de vele attracties maken van Bellewaerde een pretpark waar jong en oud samen kunnen genieten. U wilt uw personeelsleden verrassen met een cadeautje ? Of hen samen met het gezin meenemen op een onvergetelijke bedrijfsuitstap ? Dan heeft Bellewaerde vast dé formule die u zoekt.

Een greep uit onze talloze zakelijke mogelijkheden:

Als gevestigde waarde in de pretparksector, zijn we al bijna 60 jaar specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen:

  • Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse personeelsleden.
  • Voordelige zakelijke tickettarieven worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald minimum personen.
  • In het park ontvangen we u en uw genodigden graag in onze verschillende eetgelegenheden en hebben we zelfs picknickzones in het park en op de parkings ter beschikking. Uiteraard zijn events inclusief catering steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.
  • Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met uw vertrouwde account manager. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.

Rail Facilities Family Day

Op zaterdag 6 september nodigde Rail Facilities hun personeelsleden met hun familie uit voor een spetterende dag in Bellewaerde. Een leuk verslagje van de Rail Facilities Family Day 2014.

Contacteer Mij

Laat hieronder uw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.