Skip to main content

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten. Hierdoor is het verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets
Nocturnes

Zomernocturnes

  • Evenement

Scroll naar beneden

Tijdens de maanden in juli en augustus blijven onze deuren iedere zaterdag langer open. Dat wil zeggen: nog meer plezier beleven op alle attracties, je extra lang verdiepen in de prachtige exotische dieren, en nog meer dan tijd genoeg om de natuur op haar mooist te bewonderen.

En wanneer het licht helemaal uitgaat, dan wordt het avontuur nog groter! We sluiten iedere avondopening af met een spectaculaire vuurshow op het Mexicoplein om 22u.  

Sluit je dag spectaculair af !

Tijdens deze superspannende vuurshow worden de vlammen in alle richtingen gestuurd door verschillende vuurartiesten. Met prachtige choreografieën, opzwepende muziek en adembenemende stunts is dit de afsluiter van de avond.

Een fantastisch schouwspel waar de ‘vonken’ vanaf vliegen!

Wat je zeker niet mag missen?

De bloedstollende, adembenemende stunts van de duikers in de Stunt & Dive Show. Koude rillingen, gelukkig afgewisseld met een flinke portie humor. En pik ook meteen de 4D-film ‘The Son of Bigfoot’ mee? een unieke filmervaring met special effects die je nooit meer vergeet.

 

Bellewaerde, da’s 3 uitstappen in 1 dag !

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!