Skip to main content
Menu
Tickets
Bellewaerde Aquapark

Bellewaerde Aquapark

  • Familie

Scroll naar beneden

Bellewaerde Aquapark, da’s ‘aaah!’ voor het hele gezin! Grote en kleine bengels gillen ‘aaah!’ in de spectaculaire speelzones en op de geweldige glijbanen, terwijl hun ouders relaxed ‘aaah!’ zuchten in de vele jacuzzi’s of ligzones. En dat allemaal in een tropische, groene oase, bij een heerlijke temperatuur van 34°C!

‘Aaah, dat gaat snel!’ Jong én oud: iedereen is verzot op de waterglijbanen in Bellewaerde Aquapark. In Aquaventure stap je met het hele gezin in een grote band en laat je je 117 meter lang meevoeren, tot je plots in openlucht op een gigantisch blad terechtkomt. Daarna roetsj je van Maxi Splash, geniet je van de kleuren in Regenboog en race je om ter snelst van Splash Clash. Ready? Set. Plons!

‘Aaah, wat een avontuur!’ Jij trekt er graag op uit? Dan is de rivier Jungle Expedition wat voor jou! In een drijfband dobber je door het hele park. Onderweg beleef je de tijd van je leven: je ontdekt leuke watereffecten, mooie tropische vissen en een mysterieuze grot met een heuse klimmuur. En in de speelzones ga je de strijd aan met supercoole waterpistolen. Dolle pret voor klein en groot!

‘Aaaah, lekker relaxen!’ Wie graag wil ontspannen, bubbelt erop los in een van de heerlijke jacuzzi’s. In de Secret Cave ontdek je zelfs een meterslange bubbelbank! Liever even zen worden op het droge? Vergeet al je zorgen in een van de vele ligzones. Op zonnige dagen kan je zelfs heerlijk wegdromen op de outdoor ligweide! 

Kortom: voor een dag vol waterpret duik je onder in de wondere wereld van Bellewaerde Aquapark. Dit waterpretpark heeft alles dat je van Bellewaerde verwacht: plezier, avontuur en rust - alleen een beetje natter. 

Aaah, jij wil naar Bellewaerde Aquapark? Boek je tickets op bellewaerde.be! 

Tip: ga voor een voordelig combiticket en geniet in 1 dag van Bellewaerde Park én Bellewaerde Aquapark!