Skip to main content
Menu
Tickets
De omgeving rond Bellewaerde

De omgeving rond Bellewaerde

De Westhoek doet wonderen

 

De omgeving rond Bellewaerde

Waarom zou je niet wat langer in de buurt blijven? En je bezoek aan Bellewaerde koppelen aan een ontdekkingstocht in Ieper en de rest van de Westhoek!

 

Vredesstad Ieper

De middeleeuwse charme en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden maken een uitstap naar Ieper vandaag onvergetelijk. Op de website van de stad vind je alles over de toeristische trekpleisters in en rond Ieper.

> www.toerisme-ieper.be

 

Logeren in de Westhoek

Welkom thuis in de Westhoek. Waar eigenaars van hotels, B&B's, vakantiewoningen, vakantieboerderijen en jeugdaccommodaties je met open armen ontvangen!

In heel wat logies ontvang je trouwens een gratis Westhoekvoordeelpas. Met deze pas krijg je tot bijna 60 euro korting, vooral op de toegang voor musea (Flanders Fields Museum, De IJzertoren, het Tabaksmuseum, ... ) en natuurlijk in Bellewaerde.

> Meer info over het toerisme in de Westhoek 

 

Afval en milieu in Bellewaerde

Dat de natuur iedereen in Bellewaerde na aan het hart ligt, heb je vast zelf al kunnen zien als je het park bezocht. We doen er dan ook alles aan om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Bijvoorbeeld restafval en PMD gescheiden ophalen, in 2 soorten vuilnisbakken. Daarnaast vonden we een oplossing voor het afvalwater, met een eigen zuiverende rietveld.