Ieper

Ieper ... ontdekken en genieten!

Ieper heeft heel wat te bieden! De charme van het middeleeuwse verleden en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden maken een uitstap naar Ieper vandaag onvergetelijk. Op deze site vind je een brede waaier aan bezoekmogelijkheden in en rond Ieper.

Westhoek

Een weekendje of een vakantie in de Westhoek doet wonderen!

Logeren is meer dan een bed en een bad. Logeren is een manier van kwaliteitsvol vakantie houden op een plek die je hart gestolen heeft en toch het gevoel hebben dat je thuis komt. Mogelijkheden zijn er in de Westhoek te kus en te keur. Hotels, B&B's, vakantiewoningen, vakantieboerderijen en jeugdaccomodaties... alles is voor handen.

Westhoekvoordeelpas

Wie in de Westhoek verblijft, geniet in heel wat logiesuitbatingen van de Westhoekvoordeelpas. De Voordeelpas biedt bijna € 60 voordeel per persoon, vooral op de toegang tot musea (Flanders Fields Museum, De IJzertoren, het Tabaksmuseum, ... ) en natuurlijk Bellewaerde.

Deze gratis WesthoekVoordeelpas is geldig vanaf aankomst in de Westhoek tot eind januari van het jaar erop. Vraag naar je WesthoekVoordeelpas bij reservering van je verblijf!