Skip to main content

Het is niet meer nodig om jouw bezoek op voorhand online te reserveren. Er gelden ook geen coronamaatregelen meer in het park.

Menu
Tickets
Informatie voor abonnees

Informatie voor abonnees

Bereid je bezoek voor

Puur avontuur

Klaar voor een uitstap vol plezier en avontuur? Welkom in Bellewaerde! Om jouw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, kan je hierover meer informatie terugvinden over de compensatie voor je abonnement en hoe je jouw bezoek kunt reserveren.

Als trouwe abonnementshouder heb je de afgelopen weken jammergenoeg niet kunnen genieten van een bezoek aan Bellewaerde. Om dit te compenseren, wordt jouw abonnement automatisch verlengd met het aantal openingsdagen dat Bellewaerde was gesloten, binnen de geldigheidsperiode van jouw abonnement.

Hoe wordt de verlenging exact toegepast?

Het abonnement wordt verlengd met het aantal openingsdagen dat Bellewaerde gesloten was.

Indien jouw abonnement tijdens de sluitingsperiode verviel, zullen deze sluitingsdagen bijgeteld worden vanaf de dag dat Bellewaerde terug opent (1 juli 2020). Als jouw abonnement nog geldig is tot na de heropeningsdatum, dan wordt het aantal sluitingsdagen bijgeteld vanaf de vervaldatum van jouw abonnement.

Wat moet ik doen om mijn verlenging te krijgen?

De verlenging gebeurt volledig automatisch. je hebt een mail ontvangen met de nieuwe geldigheidsdatum van jouw abonnement. Indien je deze mail niet hebt ontvangen, controleer zeker even je “spam” of “ongewenste mail”. Indien je nog geen mail kan terugvinden, kan je hiervoor contact opnemen met onze klantendienst via +32 (0)10 42 17 17 of webshop.be@cda-parks.com.

Is de verlenging ook geldig voor mijn Parking Pass?

Ja, de verlenging wordt op dezelfde manier automatisch toegepast.

 

Controleer de geldigheid van jouw abonnemen

Bezoek Bellewaerde met jouw abonnement

Sinds woensdag 1 juli heeft Bellewaerde opnieuw de deuren geopend. We zijn verheugd om jou als trouwe abonnementshouder terug te mogen verwelkomen.

Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te garanderen, wordt er een beperkt aantal bezoekers per dag toegelaten. Hierdoor is het verplicht om op voorhand online jouw bezoek te reserveren. Ook als je een abonnement hebt.

Iedere dag hebben we ruime capaciteit voor abonnementshouders beschikbaar. Met je abonnementsnummer kun je één keer per dag één ticket bestellen. Uiteraard kan het zijn dat jouw gewenste dag van bezoek reeds volzet is wegens beperkte capaciteit.

Voordelen van jouw Season Pass

Personen die jou vergezellen ontvangen éénmalig de volgende kortingen op het volwassentarief, zoals geafficheerd aan de kassa:

In Bellewaerde:

  • Zomerkorting: -25% geldig van 01/07/20 tot en met 31/08/20 voor maximum 5 personen.
  • Halloweenkorting: -50% geldig van 10/10/20 tot en met 08/11/20 voor maximum 1 persoon (niet geldig op 31/10/20 en 01/11/20).

In Bellewaerde Aquapark:

Alleen geldig als je een Season Pass hebt. Een geldige Adventure Pass bevat deze voordelen niet.

  • Zomerkorting: -50% geldig van 01/07/20 tot 31/08/20 voor maximum 1 persoon.
  • Herfstkorting: -25% geldig van 01/09/20 tot 08/11/20 voor maximum 5 personen.
  • Winterkorting: -33% geldig van 01/11/20 tot 28/02/21 voor maximum 5 personen

Je geniet van 10% korting in de restaurants en souvenirwinkels van Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark, op vertoon van jouw Season Pass.

RESERVEER JOUW BEZOEK

Bellewaerde heeft zijn deuren geopend! Om de veiligheid te garanderen, worden er een beperkt aantal bezoekers per dag toegelaten. Hierdoor is het verplicht om op voorhand jouw ticket te reserveren.

Meer over tickets

VRAGEN OVER DE HEROPENING?

Heb je vragen over jouw bezoek en de maatregelen in het park? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen

MAATREGELEN VOOR EEN VEILIG BEZOEK

Bellewaerde heeft alle nodige maatregelen getroffen, gebaseerd op de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

RESERVEER JOUW BEZOEK

VRAGEN OVER DE HEROPENING?

MAATREGELEN VOOR EEN VEILIG BEZOEK