Skip to main content
Menu
Tickets
Jobdagen

Jobdagen

Wij zoeken enthousiaste Smilemakers

Jobdag 6 Juni

Naar aanleiding van ons hoogseizoen (juni, juli en augustus) zijn wij op zoek naar versterking voor verschillende afdelingen.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in een pretpark? Schrijf je dan nu in voor de jobdag op 6 juni en kom vrijblijvend solliciteren voor een job in ons pretpark. 

De jobdag gaat door in Bellewaerde (Meenseweg 497, 8902 Zillebeke). Er zijn sessies om 10u en 14u. 
Parkeren kan gratis op parking Leeuw. 

Werken bij Bellewaerde Park

Bellewaerde Park maakt deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de grootste groepen van ééndagsattractieparken in Europa.  Wij ontvangen jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers en blijven groeien met de komst van Bellewaerde Aquapark sedert juli 2019 en de investering in een nieuwe familie-attractie Wakala in 2020.

Bellewaerde Park staat voor een unieke mix van attracties, dieren en een prachtige natuur. De service en positieve werkhouding van het personeel is echter van minstens even groot belang en zorgen ervoor dat een bezoek aan Bellewaerde Park een onvergetelijk avontuur wordt. Bellewaerde draagt personeels- en klantentevredenheid dan ook hoog in het vaandel.  Naast veiligheid is een warm onthaal voor Bellewaerde topprioriteit. Dankzij onze vriendelijke en professionele medewerkers wonnen wij de award voor het pretpark met de beste dienstverlening én stonden we in de top 3 van de meest aantrekkelijke werkgevers van West-Vlaanderen.

Als medewerker van Bellewaerde kom je terecht in een unieke werkomgeving. Bovendien is de werksfeer opperbest en kom je dagelijks met veel mensen in contact.

Onze missie luidt: het aanbieden van plezier en avontuur in een natuurlijke omgeving waar familie en vrienden samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven.  En dat kan jij mee mogelijk maken.

 

De Bellewaerden

Bij Bellewaerde Park kom je terecht in een hecht team waar elke medewerker beschikt over een flinke portie Bellewaerden: teamspirit, service en vooral fun!

Teamspirit

Iedereen kent iedereen en we respecteren elkaar zoals we zijn. Een diverse groep met unieke mensen. We vormen een hechte groep waar iedereen meetelt vanaf dag 1.  

Net als een leeuw gaan we geen uitdaging uit de weg. In een natuurlijke omgeving waar we onze bezoekers een authentieke beleving aanbieden. Samen vliegen we er elke dag opnieuw in. Praten met elkaar en niet over elkaar is ons motto! Respect en vertrouwen zorgen voor een goeie samenwerking.

Service

Bellewaerde Park is een unieke plek en zit in het hart van elke medewerker.  Onze passie: de bezoekers een fijne dag bezorgen.  De glimlach van bezoekers is ons mooiste compliment. Dat is waar we elke dag naar streven.  Wij leven mee met onze bezoekers en collega’s, en dat stralen we uit.

Elk van ons is goed in z’n vak.  We zijn professioneel en goed in wat we doen, daarom doen we het ook graag. Dat maakt ons trots.  Als iemand het kan, zijn wij het wel.  We leren en streven steeds naar verbetering. Zo groeien we als park en als mens, en helpen we ook anderen groeien.

Fun

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. We nemen onszelf niet te serieus want een hoekje af rendeert beter. Humor is de lijm die ons sterker maakt en zorgt ervoor dat we samen onvergetelijke momenten beleven.  Onze positieve ingesteldheid en enthousiasme werkt aanstekelijk.

Werken bij Bellewaerde Park is een avontuur. Elke dag opnieuw. Een familiale sfeer doorspekt met verrassende en kleurrijke momenten.

Teamspirit

Service

Fun

We make Smiles

‘Naast teamspirit en fun is ook service één van de waarden die we als werkgever hoog in het vaandel dragen. Een lach op het gezicht van onze bezoekers toveren, dat is waar we elke dag samen opnieuw naar streven. Tot de stopzetting van the themepark awards wonnen we voor 5 jaar op rij de award voor “Park met het Beste Personeel in België”. Hier zijn we uiteraard heel trots op.’  Sharon Vanacker, HR Manager, 2023