Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets
Restauration pour des entreprises et événements à Bellewaerde

Catering

Van ontbijt tot galadiner

Vraag een offerte aan

 

Heerlijk eten en drinken op je evenement

Meetings, seminaries of personeelsfeesten: daar krijg je honger van! Gelukkig hebben we in Bellewaerde alles in huis om je gasten ook culinair in de watten te leggen. Van koffiepauze over gezonde lunch tot galadiner: de chefs zorgen ervoor. En ook met allergieën of speciale voedingswensen houden ze natuurlijk rekening.  

Ontbijt

Je gasten starten de dag met de glimlach als jij ze onthaalt met een heerlijk ontbijt. 
Verwelkom hen in een exclusieve ruimte in het park met een eenvoudig ontbijt of een luxebrunch. Je wilt meteen starten met je dag? Kies dan voor het praktische meeneemontbijt, via onthaaltentjes aan de ingang.
 

Lunch

’s Middags samen lunchen? Al vanaf 20 personen boek je een gezellig, gezamenlijk lunchmoment. Ga voor een sandwichbuffet, een smakelijke barbecue of een uitgebreid landenbuffet. Ander idee? Wij denken graag met je mee!

Diner

Na een hele dag actie is het tijd voor ontspanning. Je gasten schuiven aan voor een diner als perfecte afsluiter. Je kiest uit verschillende arrangementen en locaties waar tot 1.000 gasten samen kunnen dineren. Het menu bespreken we samen, zodat alles precies is zoals jij het wilt.

Barbecue

Een heerlijk stukje vlees of vis op de barbecue, vergezeld van de lekkerste salades en sauzen? Kan smaken, na een drukke dag. Laat de chefs het werk doen en schuif gezellig aan tafel, samen met je gasten. Vegetarische en halalopties zijn geen probleem: geef het op voorhand aan en wij doen de rest!

Of laat je gasten zelf kiezen

Liever geen vaste catering, maar de vrije keuze voor je gasten? Kies dan voor foodvouchers. Deze bonnen ruilen ze bij onze verschillende restaurants. Zo beslissen je gasten zelf waar ze die dag zin in hebben.

Een andere mogelijkheid zijn KIX, het speciale Bellewaerde-parkgeld. Een KIX is 1 euro waard, en je betaalt ermee in de restaurants en shops. 

Evenementenlocaties

Naast de attracties beschikt Bellewaerde ook nog over verschillende locaties om van jouw evenement een topper te maken.

Bekijk de 6 evenementenlocaties

Evenementen op maat

Je hebt een bedrijfsevenement in gedachten, en wilt graag ondersteuning van echte evenementenexperts? Het eventteam van Bellewaerde denkt heel graag met je mee!

Neem contact met ons op

Evenementenlocaties

Evenementen op maat

Ons professioneel team helpt u graag verder !

Doe een aanvraag

Ons professioneel team helpt u graag verder !

Contacteer ons

Via telefoon

+32 (0)57 46 86 86 Maandag tot vrijdag van 10u tot 17u

Via mail

Stuur een bericht naar events.be@cda-parks.com.