Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren. Reservaties voor Halloween (16/10 - 7/11) zijn binnenkort mogelijk.

Menu
Tickets
Trick or treat in Bellewaerde

Trick or treat in Bellewaerde

Een griezelige daguitstap met de kids

Samen op Halloweentocht in Bellewaerde

Ga op griezelig gezellig avontuur

Halloween ziet er helemaal anders uit in Bellewaerde, want dit jaar zijn jullie kinderen zélf de hoofdpersonages van dit griezelfeest! Alle heksjes, spookjes, kleine trollen en mini-mummies zijn welkom voor een superspannende Trick or Treat-tocht!

Bellewaerde biedt een gezellig griezelige halloweenervaring vol avontuur met jouw gezin! Haal dus jullie spannendste, griezeligste of grappigste halloweenkostuum uit de kast en kom verkleed of geschminkt naar Bellewaerde en neem deel aan deze leuke halloweenwandeling.

Beleef spannende avonturen in Bellewaerde tijdens Halloween. Ga op Trick or Treat van 10 oktober tot 8 november en beleef de ultieme daguitstap met je gezin.

Trickortreat
Trickortreat
Trickortreat

Klaar om veilig Halloween te vieren met je bubbel?

Een griezelige daguitstap met de kids in de herfstvakantie

Wie aan Halloween denkt, denkt meteen aan Trick or Treat: die leuke Halloweentocht die bij dat griezelfeest hoort. Om jullie bezoek nog leuker te maken, ga je dit jaar tijdens deze halloweenwandeling op pad met een avonturenkaart. Hou je ogen open voor de spannende opdrachten onderweg. Bij elke geslaagde opdracht krijg je een stempel.

Jij durfde de uitdagingen aan? Dan wacht er je aan de uitgang van het park nog een leuk geschenkje ... Een mooie afsluiter van deze griezelig gezellige daguitstap met het gezin.

Ga op griezelig gezellig avontuur

Tijdens Halloween zitten er tal van familie-attracties in een heerlijk griezelig halloween-jasje. Voor grote én kleine griezelaars!

Ga met je avonturenkaart op pad en hou je ogen open voor de spannende opdrachten onderweg: de Tricks. 

Tussen de dieren tot rust komen

Even genoeg gegriezeld? Dan kom je bij de dieren weer helemaal tot rust. Misschien word je zelfs net zo relaxed als de flamingo’s. Bewonder de doodshoofdaapjes van dichtbij, laat je verrassen door de zeldzame pracht van de Amoertijgers en vergaap je aan de leeuwen en giraffen.

Een verbluffend decor

Bellewaerde is altijd een prachtige groene omgeving. Maar tijdens Halloween is het park nóg mooier. Prachtige halloweendecors, honderden pompoenen, magische taferelen … Halloween is overal waar je kijkt!

Ga op griezelig gezellig avontuur

Tussen de dieren tot rust komen

Een verbluffend decor

Ga op avontuur in Bellewaerde

Attracties voor jong en oud

Beleef een gezellig griezelige Halloweenervaring met het gezin. Samen met je bubbel bezoeken jullie het park, helemaal coronaveilig. Maak een bangelijke tocht in Wakala, de nieuwste avontuurlijke familiecoaster. Raas tussen de bomen door en stijg uit boven het water: het wordt een tocht die je vast en zeker bijblijft!

Beleef samen de spannendste daguitstap in de tofste familieattracties. Liever wat kalmer aan? De allerkleinste spookjes voelen kriebels in hun buik in het KidsPark!

Halloween in Bellewaerde
Wakala

Reserveer snel je tickets

en beleef de Trick or Treat-tocht in Bellewaerde

Het is verplicht om online jouw ticket op voorhand te reserveren voor een dag naar keuze.

 

Koop nu je tickets

Een leuke én veilige daguitstap met de kids beleven?

veilig met jouw gezin in Bellewaerde

Meer over de maatregelen

Heb je vragen over Halloween?

Raadpleeg onze FAQ: 

Veel gestelde vragen