Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets
Wat te doen in de herfstvakantie ?

Wat te doen in de herfstvakantie ?

Kom gezellig griezelen in Bellewaerde!

Samen op Trick or Treat-tocht IN BELLEWAERDE

Al plannen voor de herfstvakantie? Kom gezellig griezelen!

Halloween ziet er helemaal anders uit in Bellewaerde, want dit jaar zijn jullie kinderen zélf de hoofdpersonages van dit griezelfeest! Alle heksjes, spookjes, kleine trollen en mini-mummies zijn welkom voor een superspannende Trick or Treat-tocht!

Tijdens de herfstvakantie biedt Bellewaerde de ultieme daguitstap voor je gezin! Wat de doen? Haal dus jullie spannendste, griezeligste of grappigste halloweenkostuum uit de kast en kom verkleed of geschminkt naar Bellewaerde. 

Ga met het hele gezin op een griezelig gezellig avontuur in Bellewaerde. Ga op Trick or Treat van 10 oktober tot 8 november en beleef de ultieme daguitstap met je gezin in de herfstvakantie.

herfstvakantie_Bellewaerde
herfstvakantie_Bellewaerde
herfstvakantie_Bellewaerde

KLAAR OM VEILIG HALLOWEEN TE VIEREN MET JE KIDS?

Trick or Treaten met het gezin

Wat te doen met kinderen in de herfstvakantie? Op zoek naar een leuke Halloweenervaring? Wie aan Halloween denkt, denkt meteen aan Trick or Treat;  die leuke avonturentocht die bij dat griezelfeest hoort! Kom deze halloweenwandeling volgen in Bellewaerde. Om jullie bezoek nog leuker te maken, ga je dit jaar op pad met een avonturenkaart. Hou je ogen open voor de spannende opdrachten onderweg: de Tricks. Bij elke geslaagde opdracht krijg je een stempel.

Jij durfde de uitdagingen aan? Dan wacht er je aan de uitgang van het park nog een leuk geschenkje ...  Een leuke Halloweenervaring voor je kids!

Ga op griezelig gezellig avontuur

Tijdens Halloween zitten er tal van familie-attracties in een heerlijk griezelig halloween-jasje. Voor grote én kleine griezelaars!

Ga met je avonturenkaart op pad en hou je ogen open voor de spannende opdrachten onderweg: de Tricks. 

Tussen de dieren tot rust komen

Even genoeg gegriezeld? Dan kom je bij de dieren weer helemaal tot rust. Misschien word je zelfs net zo relaxed als de flamingo’s. Bewonder de doodshoofdaapjes van dichtbij, laat je verrassen door de zeldzame pracht van de Amoertijgers en vergaap je aan de leeuwen en giraffen.

Een verbluffend decor

Bellewaerde is altijd een prachtige groene omgeving. Maar tijdens Halloween is het park nóg mooier. Prachtige halloweendecors, honderden pompoenen, magische taferelen … Halloween is overal waar je kijkt!

Ga op griezelig gezellig avontuur

Tussen de dieren tot rust komen

Een verbluffend decor

Wat te doen in de herfstvakantie? Een dagje griezelen in Bellewaerde!

Attracties voor jong en oud

Wat te doen in de herfstvakantie? Beleef een gezellig griezelige daguitstap met het gezin. Samen met je bubbel bezoeken jullie het park, helemaal coronaveilig. Maak een bangelijke tocht in Wakala, de nieuwste avontuurlijke familiecoaster. Raas tussen de bomen door en stijg uit boven het water: het wordt een tocht die je vast en zeker bijblijft!

Beleef samen de spannendste dag in de tofste familieattracties. Liever wat kalmer aan? De allerkleinste spookjes voelen kriebels in hun buik in het KidsPark!

herfstvakantie_Bellewaerde
Wakala

RESERVEER SNEL JE TICKETS

en beleef de Trick or Treat-tocht in Bellewaerde in de herfstvakantie.

Het is verplicht om online jouw ticket op voorhand te reserveren voor een dag naar keuze.

 

Koop nu je tickets

Met je kids deze herstvakantie een halloweenervaring beleven?

Kom naar Bellewaerde en vier Halloween veilig met jouw gezin.

 

Meer over de maatregelen