Skip to main content
Menu
Tickets
Het bedrijf Bellewaerde

Het bedrijf Bellewaerde

Authentiek plezier voor het hele gezin

 

Authenticiteit als onderscheidende factor

Welkom in de wereld van Bellewaerde! Ga mee op ontdekkingsreis en ontdek dat ons park dé plek is om bijzondere ervaringen te delen en samen met je gezin en vrienden onvergetelijke momenten te beleven.

Bellewaerde maakt ook het verschil met de bijzondere natuur. De spectaculaire attracties en exotische dieren vind je allemaal samen in één schitterende groene omgeving. Net die mix geeft het park zijn unieke karakter

 

Visie

Bellewaerde, da’s 3 uitstappen in 1 dag. Stap binnen in de wereld van Bellewaerde en ga op ontdekkingsreis langs avontuurlijke attracties en exotische dieren. En dat alles in een buitengewone, natuurlijke omgeving waar je helemaal tot rust komt. Dankzij deze gebalanceerde mix beleeft iedereen plezier aan een dagje Bellewaerde, klein én groot. Een uitstap naar Bellewaerde, daar is iedereen het over eens.

Families versterken er hun unieke band op een al even unieke manier. Want Bellewaerde is dé plek om bijzondere ervaringen te delen en samen onvergetelijke momenten te beleven. Iedereen voelt er zich thuis. Er is eigenlijk maar één manier om echt te begrijpen wat we bedoelen: kom Bellewaerde zelf verkennen. Bereid je alvast voor op een authentieke en jne ervaring die jij en je familie niet snel zullen vergeten.

 

Missie

Het aanbieden van plezier en avontuur in een natuurlijke omgeving waar familie en vrienden samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven.

 

Compagnie Des Alpes

In 2006 is Bellewaerde opgenomen in de internationale groep Compagnie des Alpes. Deze multinational met skigebieden en themaparken in verschillende landen is een absolute topper in de wereld van de vrije tijd.