Carrousel Self-Service Restaurant

Bij het Kids Park en de Olifanten vind je het Caroussel Self-Service Restaurant. Met een rondomrond terras biedt de Caroussel in totaal plaats voor 800 couverts.

Naast de self-service is er ook een burgerrestaurant en een Java Coffee Corner met diverse koffiespecialiteiten. De keuken in de self-service is kindvriendelijk en Vlaams-Belgisch georiënteerd.

 

Sandwich & Smoothie Bar

Centraal gelegen in het park, tussen de zones Afrika en Wild-West, vind je de nieuwe Sandwich & Smoothie bar. Door een ingenieus concept kies je zelf het beleg, de garnituur en het broodje van je keuze. À la minute wordt de baguette of andere belegd. Dit garandeert een grote versheid en voldoende keuze. Vervolgens kun je genieten van je sandwich op het gezellige deels overdekte terras. Een eigen picknickmand meenemen is dus niet langer nodig!

Naast de sandwiches vind u hier ook diverse frisse smoothies en fruitsalades. Beslist de moeite waard voor wie op zoek is naar een vers alternatief.

 

Texas Grill

Tussen de River Splash en El Toro word je hartelijk ontvangen in het nieuwe Texas Grill restaurant. De aangename inrichting zorgt ervoor dat je je meteen thuisvoelt in dit Western restaurant. Binnenin zijn er 350 plaatsen. Op het overdekte terras kunnen 150 mensen plaatsnemen.

Combineer je keuze van een koel drankje met een Texaans gegrilde steak, kipfilet, zalige spareribs of doe je tegoed aan onze Premium Texas Burger, maar liefst 350 gram genieten van 100% puur Charolais rundvlees met een smakelijke bun, frietjes en een curry-mango saus!

 

Boomerang Snack

In de Boomerang Snack kun je terecht voor lekkere hamburgers, frietjes en koele dranken. Even snel klaargemaakt en geserveerd als de Boomerang zelf. Geniet ervan op het terras, de picknickweide en binnenkort het strand rondom de Boomerang Snack.

Daarnaast biedt de confiserie je een brede waaier aan zoetigheden, wafels, warme dranken en koude Slush Puppies.

 

Canadian Tea-Room & Canadian Burger

Op het laagste punt van Bellewaerde kom je terecht bij de Canadian. Op het plein, in het restaurant en op het prachtige terras aan de vijver is er plaats voor 600 personen.

Het aanbod in de Canadian is zeer divers. Ga je voor de verse burgers van de snelle keuken? Heb je liever een ambachtelijk gegrillde worst of neem je ene pannenkoek of wafel? Heb je nog niet kunnen beslissen, dan raden we graag onze Sundea's aan, of liever een vers geschepte bol Carte d'Or? Zo zie je maar, keuze genoeg in de Canadian.

 

Huracan Foodtruck

Op het Mexicoplein vind je de Huracan Foodtruck. Hier kun je terecht voor een groot aanbod aan lekkernijen, koele frisdranken, warme dranken, verse pannenkoeken en meer! Alles is er in no-time verkrijgbaar.

Geniet van het uitzicht op de verschillende attracties en het sfeervolle plein. Kies voor een rustmomentje op het terras en geniet.

 

BBQ

Overal in het park kom je de grills tegen die overheerlijke BBQ worsten voor je klaarmaken. De geur alleen al doet je watertanden! Kies je saus en onze medewerkers doen de rest. Smakelijk!