Aller au contenu principal

Avez-vous déjà des tickets ou un abonnement ? Cliquez ici pour réserver. Tickets disponibles uniquement en ligne !

Votre anniversaire à Bellewaerde Aquapark

Papa kust zijn dochter tijdens haar verjaardagsfeest in Garden Café. Er ligt een lekkere pannenkoek in haar bord.
Dochter viert haar verjaardagsfeest in Garden Café. Ze eet er samen met vrienden pannenkoeken terwijl de ouders toekijken.

UNE FÊTE D'ANNIVERSAIRE INÉGALÉE !

Venez célébrer votre anniversaire avec vos amis et votre famille à Bellewaerde Aquapark. Découvrez tous ensemble une oasis de verdure et glissez d'une attraction aquatique à l'autre. Bellewaerde Aquapark a tout pour recréer l’ambiance des grands jours à l’occasion de votre anniversaire.

La formule d'anniversaire Bellewaerde Aquapark ?

Votre fête d'anniversaire à Bellewaerde Aquapark, c’est un moment hors du commun.
Nos collaborateurs feront tout pour faire de votre journée, un moment exceptionnel.

Bel ons of mail :

Contact us 

Maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, zaterdag van 9u tot 12u.

Problemen met je online bestelling?
Klik hier, we helpen je graag verder!

Jouw gegevens worden via dit formulier verzameld door Bellewaerde, als verantwoordelijke voor de verwerking, om jouw contactverzoek te kunnen verwerken en, indien je daar toestemming voor hebt gegeven, om je nieuws en promoties over Bellewaerde-aanbiedingen per e-mail toe te sturen. Je telefoonnummer wordt niet gebruikt voor wervingsdoeleinden, maar maakt het voor de klantenservice gemakkelijker om contact met je op te nemen om je verzoek te beantwoorden. In overeenstemming met de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, heb je recht op toegang tot de informatie die jou betreft, evenals het recht op rectificatie, verzet, beperking van de verwerking en verwijdering van jouw persoonsgegevens. Klik hier om meer te weten te komen over de bescherming van uw persoonlijke gegevens of om uw rechten uit te oefenen.

 

Als je jonger bent dan 13 jaar: vraag je ouders of voogd om toestemming om onze berichten te ontvangen. Vraag hen ook om uitleg over passages in onze documentatie die je niet begrijpt.

Contact us 

Maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, zaterdag van 9u tot 12u.

Problemen met je online bestelling?
Klik hier, we helpen je graag verder!