Ga naar de hoofdinhoud
Vrouwen genieten in een jacuzzi tijdens de Wellness Days.

Veelgestelde vragen abonnementen

FAQ's abonnementen

 • Ga dan naar https://reserveren.bellewaerde.net. Vervolgens moet je de barcodecijfers van jouw huidig abonnement ingeven en kan je een beschikbare dag van bezoek aanklikken. Daarna wordt je reservatie per mail bevestigd. Deze mail breng je samen met je huidig abonnement mee op de dag van jouw bezoek. Indien je voor meerdere abonnees wenst te reserveren, dien je deze stappen te herhalen per abonnement.

  Opgelet: de reservatievoucher is net als jouw abonnement strikt persoonlijk. In geen enkel geval kan dit worden overgedragen, uitgeleend of verkocht aan een derde persoon.

  Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan zeker jouw “spam” of “ongewenste mail”. Nog steeds geen mail? Neem dan contact op met onze klantendienst via +32 (0)10 42 17 17 of klantendienst@bellewaerde.be

 • Je kan je bezoek online te reserveren, door te surfen naar https://tickets-for-parks.be/ en de kortingscode PLOPSA2BAQ in te geven.

 • Het is belangrijk dat elke persoon een toegangsticket tot het park heeft zodat wij het maximum aantal bezoekers kunnen respecteren. Dit is ook geldig voor abonneehouders. Wij raden je aan om tijdig te reserveren.

 • Een duplicaat van de Adventure Pass is enkel te verkrijgen in geval van beschadiging, verlies of diefstal en door middel van het betalen van een administratieve kost ter waarde van € 8,00 tenzij een geldig politiebewijs van diefstal kan voorgelegd worden. In dat geval kan de Adventure Pass gratis opnieuw afgedrukt worden. Mocht de eerder bekomen Adventure Pass toch teruggevonden worden bij verlies, is deze niet meer geldig.

 • Dankzij jouw Adventure Pass kan je vrienden of familie meenemen aan een extra voordelig tarief!

  Personen die jou vergezellen ontvangen éénmalig de volgende kortingen op het volwassentarief, zoals geafficheerd aan de kassa. De korting is geldig bij aanwezigheid van de Adventure Pass houder én op vertoon van een geldige Adventure Pass aan de kassa.

  Opgelet: reserveren voor personen die jou vergezellen kan enkel door een e-mail naar info.aquapark@bellewaerde.be te sturen. Gelieve hierbij je naam, bezoekdatum, tijdslot en het aantal personen te vermelden.

  • Winterkorting: -33% korting, voor max. 5 personen. Geldig van 01/12/23 – 28/02/24.
  • Lentekorting: -33% korting, voor max. 5 personen. Geldig van 29/02/24 – 28/06/24.
  • Zomerkorting: -50% korting, voor max. 1 persoon. Geldig van 29/06/24 – 31/08/24.
  • Herfstkorting: -25% korting, voor max. 5 personen. Geldig van 01/09/24 – 30/11/24.
  • Winterkorting: -33% korting, voor max. 5 personen. Geldig van 01/12/24 – 28/02/25.

  *De directie behoudt zich het recht om de promotie op te schorten of stop te zetten op eender welk moment.

  Als abonnee krijg je ook 10% korting in de restaurants Aqua Bistro en Garden Café.