Ga naar de hoofdinhoud

Summer Promo

Ook zo warm? Bellewaerde zorgt voor koele kortingen! Van 22/07 tot en met 04/08 betaal je slechts € 36,00 per ticket (= € 10,00 korting)! Klaar voor een nie normale verfrissing?

Koop online

Kerst

Gezin verwarmt samen met de kerstman marschmallows boven een vuurkorf tijdens Kerst.

De mooiste tijd van het jaar

Tijd voor iets nieuws deze winter! We maken van de mooiste tijd van het jaar de meest…verwonderlijke tijd van het jaar. Want voor de allereerste keer is Bellewaerde Park open tijdens de winter. Hoe koel is dat?

Nie normale winteravonturen

Breng een bezoek aan Bellewaerde Kerst met de hele familie en beleef nie normale winteravonturen! Want vanaf 9 december geniet je van onvergetelijke familiemomenten in onze attracties, te midden van een sfeervol winterparadijs.

Gezin op Wakala tijdens Kerst.
Papa en dochter op Hampi tijdens Kerst.

Cosy winterpret

Ben je op stap met de kleinsten, of zelf meer fan van cosy winterpret? Maak dan een gezellige wandeling tussen de kerstbomen en de sneeuwpoppen of leeft je uit op de indoorattracties in onze feestelijke wintertent! Geniet van een ritje op de Hampi, de Pssht Station of laat je verwonderen op onze geweldige Wakala en de Huracan.

Opwarmen aan lekkernijen

Wie tussen alle wonderlijke avonturen door zin heeft in iets lekkers, kan zich opwarmen aan een warme chocolademelk of een heerlijke warme maaltijd in het restaurant The King's Table. Mmmm!

Fotomoment van een gezin tijdens een kerstmaaltijd in The King's Table.