Ga naar de hoofdinhoud

Summer Promo

Ook zo warm? Bellewaerde zorgt voor koele kortingen! Van 22/07 tot en met 04/08 betaal je slechts € 36,00 per ticket (= € 10,00 korting)! Klaar voor een nie normale verfrissing?

Koop online
Nie normaal veel avonturen!

Bellewaerde Park: een dag vol ongelooflijk avontuur

Bellewaerde Park is een sensationeel recreatiepark dat een attractiepark, dierenpark én natuurpark op meesterlijke wijze combineert. En dat is wérkelijk uniek in België! Tel daarbij nog het Bellewaerde Aquapark en je dag zit barstensvol plezier.

In ons park verken je als een rasechte avonturier onze 34 attracties, sta je oog in oog met onze dieren en ben je onder de indruk van zoveel natuurpracht. 

Mundo Amazonia keyvisual 2024.

Nieuw in 2024: Mundo Amazonia!

Zin in een dagje avontuur vol spanning en spetterpret in Bellewaerde Park? Duik dan de tropische bossen in en ga op verkenning in de volledig nieuwe zone!

Het avontuur begint in Bellewaerde Park

Blader, vergelijk en kies de optie die past bij jouw honger naar spanning.

Evenementen om niet te missen

Ontdek het park op een andere manier tijdens onze thema events. Zo zetten we tijdens de zomermaanden de deuren extra lang voor jou open. Maar ook tijdens de andere schoolvakanties vallen er heel wat avonturen te beleven.

Scholen, groepen en bedrijven

Kom samen naar Bellewaerde Park.

Bellewaerde Park: dichter dan je denkt

Bellewaerde Park bevindt zich dicht bij de historische kattenstad Ieper en bereik je vlot vanuit alle uithoeken van het land.

Kaart met de ligging van Bellewaerde ten opzichte van Kortrijk, Brugge, Oostende, Gent, Brussel en Antwerpen.
Smartphone applicatie koning leeuw voorkant.

Download de applicatie!

 

Het park in je broekzak!