Ga naar de hoofdinhoud

Babyzwemmen

Baby went samen met zijn mama aan het water tijdens het Babyzwemmen.

WATERPRET VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Kijk je ernaar uit om je baby een eerste keer in het water te laten plonzen? Kom dan langs tijdens het uurtje babyzwemmen in Bellewaerde Aquapark, waar je in alle rust de speelzones kan ontdekken. De eerste keer van de kleine glijbaan, de waterfonteintjes ontdekken met papa of langs het aquarium dobberen met mama, … Kom samen genieten van de eerste waterpret met je kindje!

Aanbevolen voor kinderen tot 2 jaar.

 

In alle comfort

Dankzij de omgevingstemperatuur van 34°C en de watertemperatuur van 32°C blijft het aangenaam warm voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er ruime familiekleedkamers voorzien met luiertafels, zodat ook het omkleden vlot verloopt. 

Kinderen glijden en spelen in Bambino Beach.
Mama speelt samen met haar dochter in Bambino Beach.

IN ALLE VEILIGHEID

Bellewaerde Aquapark is uitgerust met de nieuwste filter- en zuiveringsinstallaties, waardoor er een minimum aan chloor in het water is en er minder risico op irritaties is. Dit maakt het veilig voor kindjes vanaf 6 maanden.

Baby went aan het water tijdens het Babyzwemmen.

Gezellig komen plonzen met je baby?

Kom langs tijdens het babyzwemmen op 05/05, 19/05, 02/06, 16/06 en 30/06 van 8.30 uur tot 10 uur. Aanbevolen voor kinderen tot 2 jaar. Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang. Personen vanaf 1 meter betalen € 13.