Ga naar de hoofdinhoud
Tickets
Pompoenen als Halloween decoratie.

Veelgestelde vragen Halloween

FAQ's Halloween

 • Ja, op vertoon van je abonnement aan de kassa’s krijg je korting op de geafficheerde volwassenenprijs.  Deze korting is niet geldig tijdens de Halloween Nocturnes en dagen waarop het park is afgehuurd of uitverkocht.

 • Kortingsbonnen zijn geldig volgens de voorwaarden vermeld op de bonnen zelf en moet bekeken worden bon per bon.

 • Halloween is geschikt voor alle leeftijden. Er is voor de hele familie iets te beleven, van aangepaste attracties in King’s Fest en extra halloween-animaties op hun maat tot enge spookhuizen voor de durvers. Speciaal voor de allerkleinsten wordt er een Trick or Treat-tocht “Phantasmagoria” georganiseerd aan de overkant van de vijver, waarbij de kids kennismaken met mythische figuren, de code ontrafelen en een nie normaal leuk cadeautje aan het einde ontvangen!

  Daarnaast is er ook het aanbod in King’s Fest, met een leuke ontmoeting met de schattige draken Mirabel en Maric. Alsook kunnen de kleinere kinderen genieten van de magische Bubble Show in de overdekte tent.

 • Ja, met jouw abonnement heb je toegang tot Halloween in Bellewaerde Park, volgens de geldigheidsdatum die vermeld staat op je kaartje.

 • Om veiligheidsredenen moet het gezicht steeds herkenbaar zijn. Bijgevolg zijn maskers en volledig geschminkte gezichten verboden in het park voor bezoekers ouder dan 12 jaar.

  Bellewaerde Park is een familiaal park. Wij vragen je om ook met onze allerjongste bezoekers rekening te houden.

 • Het is niet verplicht om op voorhand je tickets aan te kopen. Het is echter wel voordeliger om je tickets online op bellewaerde.be te kopen, en zo ben je zeker van je toegang tot het park op je gewenste datum. 

 • We raden je aan om de scare-o-meter per spookhuis te raadplegen om zo in te schatten of je het spookhuis in kwestie wil of kan bezoeken. Een leeftijdsindicatie is moeilijk, gezien de beleving voor iedereen persoonlijk is.

  Heb je nog nooit een spookhuis bezocht? Dan raden we je aan om te starten bij Freaky Forest (gratis) of Voodoo Villains (€ 5,00).

  Ben je een Halloween fan en hou je ervan om te schrikken? Dan kan je de andere spookhuizen ontdekken. De nieuwe spookhuizen Funerarium en Mexican Massacre zijn voor de echte horrorfans. 

 • Tickets voor de betalende spookhuizen zijn beschikbaar online, aan de ingang van elk spookhuis via een QR-code of in de Adventure Club.

  De bezoeker dient op voorhand ook het tijdstip vast te leggen en dient zich in dat specifiek uur zich aan te melden met het ticket bij het spookhuis van zijn keuze.

  De tickets voor de spookhuizen zijn gedateerd en kunnen enkel de dag van bezoek gebruikt worden. 

 • Er werd ervoor gekozen om Halloween Night niet opnieuw te organiseren. Wil je Bellewaerde Park ’s avonds beleven tijdens Halloween? Kom dan langs op een van de Halloween Nocturnes tot 21u, met muzikaal vuurwerk om de avond af te sluiten.

 • Neen. Het spookhuis Freaky Forest is gratis. Voor de spookhuizen Voodoo Villains, Camping Corpse, Mortal Mine, Fantasylum, Funerarium & Mexican Massacre dienen er afzonderlijke tickets aangekocht te worden

  Je dient op voorhand ook het tijdstip vast te leggen en moet je vervolgens in dat specifiek uur aanmelden met het ticket bij het spookhuis van je keuze.

  De vele decors, gethematiseerde attracties, Trick or Treat-tocht Phantasmagoria, Stunt & Dive show Fiesta de Los Muertos en de Bubble Show zijn wel inbegrepen in je abonnement.

 • Het spookhuis Freaky Forest is gratis. Voor de spookhuizen Voodoo Villains, Camping Corpse, Mortal Mine, Fantasylum, Funerarium & Mexican Massacre moet je een apart ticket aankopen. De tickets voor de spookhuizen zijn gedateerd en kunnen enkel de dag van bezoek gebruikt worden.

  De vele decors, gethematiseerde attracties, Trick or Treat-tocht Phantasmagoria, Stunt & Dive show Fiesta de Los Muertos en de Bubble Show zijn wel inbegrepen in je toegangsticket.