Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets
Bellewaerde

Bellewaerde

da's 3 uitstappen in 1 dag!

 

Dé uitstap waar het hele gezin plezier aan beleeft? Bellewaerde natuurlijk!

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal,  in 1 dag!

Klein of iets minder klein?

In Bellewaerde zijn er attracties voor jong en oud. In KidsPark leven de allerkleinsten zich uit, in alle veiligheid. Mag het ietsje meer zijn? Ook als je op zoek bent naar een flinke adrenalinekick is Bellewaerde jouw place to be. Wat afkoeling nodig na al die spanning? Duik in een van de supercoole waterattracties!

Echte dierenvrienden in je gezin?

Kom de guitige lemuren van heel dichtbij bewonderen op het lemureneiland, en bewaar je kalmte tijdens de spannende roofvogeldemonstratie. In Bellewaerde kom je ook te weten dat er nog maar 65 Amoerluipaarden in het wild leven en dat giraffen meestal maar tien minuutjes aan één stuk slapen. Straf. Bij elk bezoek aan Bellewaerde ontdek je weer iets nieuws over de exotische dieren!

Even tot rust komen?

Relaxen doe je ook in Bellewaerde. Wandel door het uitgestrekte park en geniet met volle teugen van de schitterende groene omgeving en de rustgevende natuur

Wat je zeker niet mag missen?

De nieuwe familiecoaster, Wakala !

Klein en groot gaan mee op avontuur in het spoor van een Canadese inheemse stam. Raas tussen de bomen door en stijg uit boven het water: het wordt een tocht die je vast en zeker bijblijft!

Koop Online

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en veilig!