Skip to main content
Menu
Tickets
Parkeren

Parkeren

Parkeerplaatsen

Onderweg met de auto naar Bellewaerde Park?

Je kan je in alle veiligheid parkeren op één van onze twee ruime parkings.

Langs de kant van de zones Canada en KidsPark, vind je Parking Leeuw. Aan de andere kant van het park is er Parking Mexico. De parking is voor iedereen betalend en komt neer op €9 per wagen, per dag. Bij aankomst kan je de digitale borden langs de weg volgen om te weten welke parking vrij is. Bij het oprijden vragen we om de instructies van onze parkeermedewerkers te volgen. Op beide parking is er ook een gratis fietsenstalling beschikbaar. 

Parking_Lion
Parking_Mexico

Kiss & Ride

Veilig brengen en ophalen

Iemand afzetten of ophalen bij Bellewaerde park? Rijd richting Parking Leeuw en sla vervolgens rechtsaf richting de Kiss & Ride zone. In deze straat kunnen er 15 wagens gratis parkeren gedurende 15 minuten zodat je in alle veiligheid iemand kan afzetten of ophalen. 

Kiss_ride
BLW_kiss_ride

elektrische-auto

Heb je een elektrische auto?

Dan kan je je wagen (betalend) opladen in Bellewaerde Park tijdens je bezoek. Op het parkeerterrein (parking Leeuw) zijn tien laadpalen aanwezig. De oplaadpalen zijn niet van te voren te reserveren. Je dient hiervoor zelf een laadkabel mee te nemen. De laadpalen kunnen enkel gebruikt worden indien u beschikt over een geldige laadpas (contactloos) van de meest voorkomende providers. Er kunnen geen laadpassen aangekocht worden aan de ingang van het park.

elektrische-auto

Camperplaatsen

Campers en caravans kunnen ook op de parkings geparkeerd worden, maar het is nog niet toegestaan om hier te overnachten. Bekijk hier de mogelijke camperplaatsen in regio Ieper: 

BLW_Parking