Skip to main content
Menu
Tickets
Votre entreprise à Bellewaerde

Bedrijven

Het beste voor je collega’s en klanten

Vraag een offerte aan

Betover jouw collega’s deze winter

Van 09/12/23 tot en met 07/01/24

Tijd voor iets nieuws deze winter! Bellewaerde Park opent voor de allereerste keer zijn deuren. We maken van de mooiste tijd van het jaar de meest…verwonderlijke tijd van het jaar. Daar kunnen jij en je collega’s bij zijn.

Geniet van het beste van twee werelden: de leukste attracties en live shows in een betoverende kerstsfeer.

Bellewaerde Kerst.

Je bedrijfsevenement organiseren?

Bellewaerde Park is de ideale locatie

Je zoekt een verrassende omgeving voor je meeting of conferentie? Een bijzondere aanpak voor je productlancering? Of gewoon een toplocatie voor je familiedag of personeelsfeest?

Er zijn tal van mogelijkheden. Hieronder een greep uit ons aanbod. 

Vind je niet meteen wat je zoekt? Of wens je meer informatie? Ons eventteam denkt graag met je mee! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Gillen van plezier in Bellewaerde
Exotische dieren bewonderen in Bellewaerde
De schitterende natuur in Bellewaerde

Tickets formules

Op zoek naar een origineel geschenk om je medewerkers te bedanken voor hun inzet? Of een verrassend relatiegeschenk? Kies dan voor Bellewaerde Park tickets en geef een ervaring cadeau! Als bedrijf geniet je van een interessante korting en je doet er je collega’s of relaties een groot plezier mee. 

Je schenkt tickets die geldig zijn gedurende het ganse seizoen op een dag naar keuze, ook tijdens feestdagen of laatavondopeningen! Een bedrijfskorting wordt toegekend bij aankoop vanaf 20 tickets. Een fysiek ticket persoonlijk afgeven of een digitaal ticket doorsturen? Beide opties zijn mogelijk. 

Vraag een offerte aan

parkuitkoop

Bellewaerde Park volledig voor jullie alleen? Het kan! Het is mogelijk om het park volledig of gedeeltelijk af te huren voor jouw uniek bedrijfsevenement. Je gasten beleven gegarandeerd een exclusieve dag! Je kunt tot 15.000 personen uitnodigen en alle genodigden hebben toegang tot het volledige parkaanbod. 

Vraag een offerte aan

Familiedag

Wil je een onvergetelijke dag organiseren voor je personeel of je relaties en hun familie? Bellewaerde Park is alvast een unieke en gevarieerde locatie waar je voor elk wat wils kan aanbieden! En samen zorgen we ervoor dat je medewerkers of klanten deze unieke dag niet snel vergeten. 

Ontdek de mogelijkheden

Tickets formules

parkuitkoop

Familiedag

personeelfeest

Schenk je medewerkers een feest op een bijzondere locatie! In Bellewaerde Park zijn er talloze mogelijkheden om even gezellig samen te komen. Speech van de directeur? Uitgebreid diner voor alle gasten? Het wordt een onvergetelijke personeelsuitstap! 

Ontdek de mogelijkheden

Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor een teambuilding? Beleef dan een onvergetelijke dag samen in Bellewaerde Park! Samen overkop gaan in de attracties, oog in oog staan met exotische dieren en even tot rust komen in de prachtige natuur. Er is voor elk wat wils! Op het einde van de dag is jullie band ongetwijfeld sterker dan ooit.

Ontdek de mogelijkheden

Evenementen op maat

Denk je er aan om ’s avonds je genodigden exclusief toegang te geven tot een zone in het park? Of liever een muziekoptreden of extra animatie toevoegen aan je dagje Bellewaerde Park? Graag een moment voorzien voor een speech van de CEO? Er zijn tal van mogelijkheden om van jullie dag iets bijzonders te maken! Het eventteam van Bellewaerde denkt heel graag met je mee.

Contacteer ons

personeelfeest

Teambuilding

Evenementen op maat

Ons professioneel team helpt u graag verder !

Vraag een offerte aan