Skip to main content
Menu
Tickets
Lekkere lunch of tussendoortje?

Lekkere lunch of tussendoortje?

Ontdek een van de restaurants!

Overkop gaan in de attracties, oog in oog staan met exotische dieren ... Van al deze avonturen krijg je natuurlijk honger! Gelukkig vind je in Bellewaerde Park meer dan genoeg lekkers om je honger te kunnen stillen. 

Self-Service

Even nood aan een rustmomentje tijdens je bezoek?

Zoek je plaatsje binnen of buiten bij restaurants The King's Table of Texas Grill. Op de kaart vind je de lekkerste klassiekers terug! 

The King's Table.
Texas Grill.

Fastfood

Geen zin om lang aan tafel te zitten vandaag?

Bij tal van snackpunten kies je voor een heerlijke snelle hap! Op de kaart: knapperige frietjes, sappige hamburgers en heerlijke pasta's met verschillende sauzen. Tip: probeer zeker de Hot Burger en de vegetarische hamburger uit.

Frituur
Veggie_Menu

Sweets & Snacks

Klein hongertje?

Kom naar een van de snackpunten en ga voor een ambachtelijk gegrilde braadworst, een verse pannenkoek, een lekker ijsje of een verfrissende én suikervrije slush ice.

Slush
Sweets
ijsje

Te ontdekken

Een lichte lunch voor een uitgebreide keuze

Ook voor een lichte lunch heb je een uitgebreide keuze in Bellewaerde. In Sandwich & Smoothie Bar kies je uit een uitgebreide kaart met broodjes, beleg en garnituur. Liever iets warms? Ga dan voor een van de heerlijke gegrilde panini’s. Of kom langs bij Fish Corner voor een heerlijke fishburger, versgebakken kibbeling of calamares uit het vuistje.

Sandwich&smoothiebar
Sandwich&smoothiebar

Op zoek naar de samenstelling van de gerechten die je in Bellewaerde kunt eten? In dit handige overzicht zie je meteen welke stoffen je in alle maaltijden terugvindt.