Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets
Samen veilig naar Bellewaerde Park

Samen veilig naar Bellewaerde Park

Maatregelen in het park

 

Laten we allen deze maatregelen respecteren zodat we samen kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur!

Mondmaskers zijn verplicht

in het ganse park

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn mondmaskers in het park verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar. 

Opgelet: op attracties is het mondmasker verplicht vanaf 6 jaar.

Mondmasker vergeten? Je kan ter plaatse een wegwerpmondmasker (€1) of het exclusieve Bellewaerde-mondmasker (volwassenen: €5, kinderen: €4) aankopen.

We houden voldoende afstand

Hou minstens 1,5 meter afstand tussen jouw gezin en andere bezoekers en medewerkers. Dit geldt op de wandelpaden, maar ook in de de restaurants, souvenirwinkels en wachtrijen van de attracties. 

We volgen het spoor van de Leeuw

Volg de bewegwijzering in het park. Er is een parcours uitgestippeld zodat je in éénzelfde richting door het park wandelt. Geen paniek, je zal zeker en vast alle attracties en dieren kunnen ontdekken. 

We gaan per groep in de attractie

Neem plaats in de attractie met jouw eigen groep. Onze parkmedewerkers zorgen ervoor dat er voldoende afstand is tussen twee groepen en wijzen je een plaats toe in de attractie.

Opgelet: in attracties is het mondmasker verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar.

We ontsmetten onze handen

Volg de algemene hygiënemaatregelen, ook tijdens jouw bezoek aan Bellewaerde Park. Was regelmatig jouw handen. Er is tevens ontsmettingsmiddel voorzien op verschillende plaatsen in het park en aan elke attractie. 

 

We gunnen elkaar ruimte om te rusten

Even uitrusten op een bankje? Dat kan zeker. Hou dan ook voldoende afstand tussen jouw groep en andere bezoekers. In het uitgestrekte park van maar liefst 54 ha heeft iedereen voldoende ruimte om te relaxen. 

Het is enkel als je neerzit, dat je je mondmasker mag afdoen.