Ga naar de hoofdinhoud

Summer Promo

Ook zo warm? Bellewaerde zorgt voor koele kortingen! Van 22/07 tot en met 04/08 betaal je slechts € 36,00 per ticket (= € 10,00 korting)! Klaar voor een nie normale verfrissing?

Koop online

Grillen toegelaten!

Texas Grill is een grillrestaurant in Texaanse stijl, vlakbij Rio do Café, met plaats voor 500 bezoekers. Zoek je plekje binnen, of buiten op het gezellige terras midden in het groen.

Op de kaart: heerlijke vleesgerechten zoals gegrilde steak en ribbetjes, maar ook hamburgers en kipfilet. Proef zeker de Premium Texas burger, met 100% puur Charolais rundvlees. Liever geen vlees? Ga dan voor de smakelijke veggie- en veganburgers. En hou zeker nog een plekje over voor een koffietje …

Allergenen

Op zoek naar de samenstelling van de gerechten die je in Bellewaerde Park kunt eten? In dit handige overzicht zie je meteen welke stoffen je in alle maaltijden terugvindt.

De samenstelling van onze gerechten en hun ingrediënten kan wijzigen. Vergeet dus niet om regelmatig deze lijst te controleren.

mexico

Mexico

Proef de onvervalste Latin-sfeer in onze Mexico zone of ga voor sensatie in de 2 achtbanen, de kleurrijke El Volador of de stoere El Toro.

Ligging van de Mexico zone.