Skip to main content

Het is niet meer nodig om jouw bezoek op voorhand online te reserveren. Er gelden ook geen coronamaatregelen meer in het park.

Menu
Tickets
Een regenachtige dag?

Een regenachtige dag?

Koop een regenverzekering voor €2!

Een geslaagde uitstap

Ook in de regen

Eindelijk een uitstap naar Bellewaerde Park gepland, maar de weergoden staan niet aan jouw kant? Geen paniek! Ook tijdens een regenachtige dag kan het toch een geslaagde dag worden. Dankzij verschillende overdekte attractie hou jij het toch droog. Niet overtuigd? Koop dan voor je bezoek een regenverzekering voor slechts €2!

Hou het droog

Overdekte attracties

Dankzij verschillende overdekte of indoor attracties hou je het toch nog droog tijdens je bezoek aan het park. Geniet van attracties voor het ganse gezin zoals de family coaster Huracan, het Huis van Houdini of de Koffietassen. Even wat rust? Ontdek de leeuwen en tijgers van dichtbij tijdens een rit in Bengal Express. En pik ook meteen de 4D-film ‘Robinson Crusoe’ mee: een unieke filmervaring met special effects die je nooit meer vergeet.

NIEUW: Bengali

Stunt & Dive Show

Ontdek ook de gloednieuwe show Bengali! Tal van stunts zoals trampoline, vuuracts, freerunning en als - letterlijk en figuurlijk - hoogtepunt het duiken van maar liefst 25 meter hoog in een bad van amper 5 meter diep, zijn te zien tijdens de show.

Regenverzekering

Slechts €2

Niet overtuigd? Koop dan een regenverzekering. Regent het tijdens je bezoek, tussen 10 uur en sluitingsuur, meer dan 4 mm (= ongeveer 1 uur harde regen)? Dan krijg je een gratis ticket om het park op een andere dag opnieuw te bezoeken. De neerslaghoeveelheid wordt gemeten met behulp van een geijkte pluviometer in het park.

Opgelet: de regenverzekering moet vóór je bezoek (en vóór 12 uur) worden aangekocht aan de kassa’s of online.