Ga naar de hoofdinhoud

HEB JE EEN VEELGESTELDE VRAAG?

Lees alle antwoorden in onze FAQ.

Koning Leeuw duim omhoog uit bol.

Contactformulier

Contacteer ons

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Vragen?
Bel +32 (0)57 46 86 86

Groep of bedrijf?
Bel +32 (0)10 42 17 17

Blad populier.
Aanspreking

Jouw gegevens worden via dit formulier verzameld door Bellewaerde, als verantwoordelijke voor de verwerking, om jouw contactverzoek te kunnen verwerken en, indien je daar toestemming voor hebt gegeven, om je nieuws en promoties over Bellewaerde-aanbiedingen per e-mail toe te sturen. Je telefoonnummer wordt niet gebruikt voor wervingsdoeleinden, maar maakt het voor de klantenservice gemakkelijker om contact met je op te nemen om je verzoek te beantwoorden. In overeenstemming met de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, heb je recht op toegang tot de informatie die jou betreft, evenals het recht op rectificatie, verzet, beperking van de verwerking en verwijdering van jouw persoonsgegevens. Klik hier om meer te weten te komen over de bescherming van uw persoonlijke gegevens of om uw rechten uit te oefenen.

 

Als je jonger bent dan 13 jaar: vraag je ouders of voogd om toestemming om onze berichten te ontvangen. Vraag hen ook om uitleg over passages in onze documentatie die je niet begrijpt.

Contacteer ons

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Vragen?
Bel +32 (0)57 46 86 86

Groep of bedrijf?
Bel +32 (0)10 42 17 17

HEEFT U EEN VRAAG OVER HET GEBRUIK VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Met dit formulier kun je Bellewaerde verzoeken sturen met betrekking tot het beheer van jouw persoonlijke gegevens (bijv. uitschrijven op onze nieuwsbrief, toegang tot jouw gegevens).