Skip to main content

Het is niet meer nodig om jouw bezoek op voorhand online te reserveren. Er gelden ook geen coronamaatregelen meer in het park.

Menu
Tickets
Samen veilig naar Bellewaerde Park

Samen veilig naar Bellewaerde Park

Maatregelen in het park

Om toegang tot het park te verkrijgen, vragen we om een geldig COVID-certificaat te tonen aan de hand van het CovidSafe ticket (België) of CoronaCheck (Nederland) in combinatie met je identiteitskaart.

Het is nog tot en met 7 november mogelijk om je ter plaatse aan de ingang Leeuw laten testen. Wegens de beperkte capaciteit van het testcentrum adviseren wij u met klem om vóór uw bezoek aan het park uw CST reeds ter beschikking te hebben om de wachttijd te beperken.

We houden voldoende afstand

Hou minstens 1,5 meter afstand tussen jouw gezin en andere bezoekers en medewerkers. Dit geldt op de wandelpaden, maar ook in de de restaurants, souvenirwinkels en wachtrijen van de attracties. 

We volgen het spoor van de Leeuw

Volg de bewegwijzering in het park. Er is een parcours uitgestippeld zodat je in éénzelfde richting door het park wandelt. Geen paniek, je zal zeker en vast alle attracties en dieren kunnen ontdekken. 

We ontsmetten onze handen

Volg de algemene hygiënemaatregelen, ook tijdens jouw bezoek aan Bellewaerde Park. Was regelmatig jouw handen. Er is tevens ontsmettingsmiddel voorzien op verschillende plaatsen in het park en aan elke attractie. 

 

We gunnen elkaar ruimte om te rusten

Even uitrusten op een bankje? Dat kan zeker. Hou dan ook voldoende afstand tussen jouw groep en andere bezoekers. In het uitgestrekte park van maar liefst 54 ha heeft iedereen voldoende ruimte om te relaxen.