Skip to main content
Menu
Tickets
Wat te doen in de herfstvakantie?

Wat te doen in de herfstvakantie?

Kom nie normaal griezelen in Bellewaerde Park!

Al plannen voor de herfstvakantie?

Kom rillen van plezier!

Een pompoen uithollen en een laken over je hoofd gooien? Da’s te normaal. Maar een echt nie normale Halloween? Daarvoor moet je in Bellewaerde Park zijn! Want bij ons vindt elke familie, van de kleinste spookjes tot de grootste horrorfreaks, het perfecte griezelplezier.

Ga op uitstap met de kinderen, de ganse familie of met vrienden naar Bellewaerde Park van 22 oktober tot 6 november en beleef de ultieme daguitstap in de herfstvakantie.

herfstvakantie_Bellewaerde
herfstvakantie_Bellewaerde
herfstvakantie_Bellewaerde

Griezelen voor jong en oud

Tijdens Halloween zitten er tal van familie-attracties in een heerlijk griezelig halloween-jasje. Voor grote én kleine griezelaars!

Nog griezelplezier ontdekken? De spookachtige 4D-film Haunted Mansion 4D prikkelt al je zintuigen. En échte durvers? Die wagen zich aan een van de vele spookhuizen!

Tussen de dieren tot rust komen

Even genoeg gegriezeld? Dan kom je bij de dieren weer helemaal tot rust. Misschien word je zelfs net zo relaxed als de flamingo’s. Bewonder de grappige lemuren van dichtbij, laat je verrassen door de zeldzame pracht van de Amoerluipaarden en vergaap je aan de leeuwen en giraffen.

Een verbluffend decor

Bellewaerde Park is altijd een prachtige groene omgeving. Maar tijdens Halloween is het park nóg mooier. Prachtige halloweendecors, honderden pompoenen, magische taferelen … Halloween is overal waar je kijkt!

Griezelen voor jong en oud

Tussen de dieren tot rust komen

Een verbluffend decor

Een dagje griezelen in Bellewaerde Park?

Voor elk wat wils

De allerkleinsten kunnen hun eerste kleine rillinkjes beleven tijdens een kindvriendelijke ‘Trick or Treat’-zoektocht door het hele park. Voor de iets ouderen zijn er de hallucinante illusieshow en de familie-attracties die zich van hun meest griezelige kant laten zien! Niet bang van het donker? Kom dan zeker naar één van de Halloween Nocturnes en beleef Bellewaerde Park in een bangelijk coole sfeer! Heb je écht nie normaal veel lef? Dwaal dan rond in de 2 nieuwe, bloedstollende spookhuizen!

herfstvakantie_Bellewaerde
Wakala

RESERVEER SNEL JE TICKETS

En beleef een nie normale Halloween in Bellewaerde Park tijdens de herfstvakantie.

Tip: het is voordeliger om je tickets op voorhand online te bestellen.

 

Koop nu

Hoe Bellewaerde Park bereiken?

Het park bevindt zich op 20 minuten van Kortrijk en 45 minuten van Brugge en Gent. Jouw uitstap is dus dichterbij dan je denkt! Ook met het openbaar vervoer kan je Bellewaerde Park snel bereiken.

 

Bereken je route