Ga naar de hoofdinhoud

Mundo Amazonia

Verken Mundo Amazonia

Deze nieuwste zone van Bellewaerde Park neemt je mee naar een oude, verlaten mijnstad Mundo Amazonia waar de tijd is blijven stilstaan.

In dit gloednieuwe parkdeel vind je 4 sensationele attracties verscholen in tropische bossen met kronkelende riviertjes. Je beleeft er zelfs een wereldprimeur op de spetterende waterattractie Amazonia. Deze combineert waterpret met een doldraaiende lift en heeft voor jou de grootste halfpipe ter wereld in petto. En dit is nog lang niet alles ...
Stap in het bootje en ga op avontuur!

 

Mundo Amazonia keyvisual 2024.
Ligging van de Mundo Amazonia zone.

Mundo Amazonia in een notendop

  • 4 attracties
  • 1 restaurant
  • 1 shop

Amazonia gesloten

Het spijt ons ten zeerste te moeten mededelen dat onze nieuwe attractie Amazonia momenteel gesloten is vanwege onvoorziene omstandigheden. Amazonia is een prototype en is uniek in de wereld en dit brengt uiteraard bepaalde technische uitdagingen met zich mee.  

De attractieconstructeur INTAMIN  doet er alles aan om de attractie in alle veiligheid en comfort zo snel mogelijk te kunnen laten opengaan. Helaas kan de attractieconstructeur op heden geen exacte openingsdatum opgeven.

We verontschuldigen ons ten zeerste voor dit teleurstellende nieuws.

Ontdek de verlaten mijnstad

In Mundo Amazonia valt ontzettend veel te beleven op en rond het water. Stap in één van de 3 waterattracties of kruip achter het stuur van kleurrijke Braziliaanse buggy's. 

Honger na zoveel avontuur? Loop dan even langs bij de Tropical Takeaway voor knapperige nacho's of een heerlijke taco. En stap nadien zeker eens binnen bij Samba Souvenirs voor een onvergetelijke herinnering.

Mundo Amazonia concept art.