Ga naar de hoofdinhoud

Summer Promo

Ook zo warm? Bellewaerde zorgt voor koele kortingen! Van 22/07 tot en met 04/08 betaal je slechts € 36,00 per ticket (= € 10,00 korting)! Klaar voor een nie normale verfrissing?

Koop online
Niagara boot maakt 's avonds een grote golf water.

Veelgestelde vragen tickets

FAQ's tickets

 • Via https://www.tickets-for-parks.be kan je aan de hand van de unieke code op jouw kaart twee gratis tickets (een voor de kaarthouder en een persoon naar keuze) reserveren. Op vertoon van je tickets, je Riebedebie of 365 kaart én je identiteitskaart aan de ingang van het park, kan je het park bezoeken.

 • Leraren met een EducPass kunnen hun gratis toegang verkrijgen via www.tickets-for-parks.be. De leerkracht kan slechts 1 x per seizoen (van 30/03/24 tot en met 05/01/25, volgens de openingskaleder, niet geldig tijdens Halloween Nocturnes of op dagen waarop het park volzet is) per park gebruik maken van zijn gratis ticket. Elke leraar kan een gratis ticket voor zichzelf en maximum 4 tickets aan 25% korting aankopen via het online platform. Je ontvangt na betaling je tickets per mail en moet je dus niet meer aanbieden aan de kassa en kan rechtstreeks het park binnen gaan.

 • Leraren dienen zich vooraf in te schrijven via www.lerarenkaart.be met hun lerarenkaartnummer. Via de website van Lerarenkaart word je na een geldig kaartnummer doorgelinkt naar tickets-for-parks.be. De leerkracht kan slechts 1 x per seizoen (van 30/03/24 tot en met 05/01/25, niet geldig tijdens Halloween Nocturnes) per park gebruik maken van zijn gratis ticket. Elke leraar kan een gratis ticket voor zichzelf en maximum 4 tickets aan 25% korting aankopen via het online platform. Je ontvangt na betaling je tickets per mail en moet je dus niet meer aanbieden aan de kassa en kan rechtstreeks het park binnen gaan.

 • Het kan even duren voordat de e-mail met jouw tickets in jouw inbox aankomt. Gelieve steeds goed jouw 'spam' of "ongewenste mails" te verifiëren. 
  Heb je je ticket na 24 uur nog steeds niet ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met de klantendienst via +32 (0)57 46 86 86 (van maandag tot vrijdag van 8.30u-12u & 12.45u-17.15u) of vul het contactformulier in.

 • je kan online je tickets aankopen via het voordelig “Family & Friends”-ticket. Hier vind je meer informatie: groepen.

 • Neen, de toegang tot Bellewaerde Aquapark is niet inbegrepen in een ticket van Bellewaerde Park.

 • Neen, de toegang tot Bellewaerde Park is niet inbegrepen in een ticket van Bellewaerde Aquapark.

 • Ja, je kan tickets kopen aan de kassa’s van het park.

 • Ja, op vertoon van jouw Bellewaerde Park ticket aan de kassa van Bellewaerde Aquapark op de dag van jouw bezoek, geniet je van een speciaal tarief van € 12,50 per persoon.

 • Reserveren op voorhand is niet meer verplicht om Bellewaerde Park te bezoeken.

 • Nee. Je kan ervoor kiezen om je online ticket te printen of te bewaren op je smartphone.

Smartphone applicatie koning leeuw voorkant.

Bellewaerde-app

Het park in je broekzak!