Skip to main content
Menu
Tickets

Veelgestelde vragen

FAQ

0 resultaten

Toegang tot het park

 • Moet ik mijn bezoek op voorhand reserveren?
  +

  Reserveren op voorhand is niet meer verplicht om Bellewaerde Park te bezoeken.

 • Kan ik het park betreden met mijn ticket op een dag gemarkeerd als “uitverkocht?”
  +

  Neen. Je krijgt geen toegang tot het park als het volzet is.

 • Kan ik bij een bezoek aan Bellewaerde Park naar buiten en daarna weer naar binnen?
  +

  Ja, maar je moet dan wel eerst een stempel vragen aan de uitgang.

 • Gelden er bepaalde kledingregels in het park?
  +

  Ja. Met het oog op de veiligheid en hygiëne moeten zowel volwassenen als kinderen verplicht schoenen, een T-shirt en een broek dragen.

 • Als mijn kind bij de ingang van het park wordt opgemeten, wordt de dikte van de zolen dan meegenomen in de hoogtemeting?
  +

  Ja, er wordt rekening gehouden met de dikte van de zolen bij het meten van de lengte. Het is niet mogelijk om te vragen om de schoenen uit te doen voor het betreden van elke attractie om de lengte van het kind te controleren. Gezien schoenen noodzakelijk zijn bij het betreden van een attractie wordt het meten altijd uitgevoerd met schoenen aan.

 • Kan ik een locker huren in Bellewaerde Park?
  +

  Er zijn lockers ter beschikking voor de bezoekers, waar je al je spullen in alle veiligheid kan opbergen tijdens je bezoek aan Bellewaerde. Het gebruik van een locker kost € 2,50. Het is verplicht om iets waardevol af te geven als borg. De lockers bevinden zich aan ingang Leeuw.

 • Mogen honden binnen in het park?
  +

  Met het oog op de veiligheid en hygiëne worden in het park geen huisdieren toegelaten. Blindengeleidehonden kunnen we wel toelaten indien er op voorhand een aanvraag is ingediend.

  Je kan wel gratis gebruikmaken van de kennels aan de ingang van het park in ruil voor iets waardevol als borg. In de kennel wordt water voorzien, eventuele voeding dient zelf voorzien te worden. Bij het gebruik van de hondenkennel ontvang je een sleutel van de kennel van jouw hond. Je kan doorheen de dag jouw hond bezoeken en uitlaten. Gelieve toegang tot de kennel te vragen aan de Infostand.

 • Kunnen we overnachten in de buurt van Bellewaerde Park?
  +

  Ja, je kan de verschillende accommodaties in de omgeving bekijken via deze pagina: accommodaties.